Politica de confidentialitate

Protejarea datelor dumneavoastra private in timpul utilizarii site-ul nostru web www.enjoyparty.ro reprezinta pentru noi un aspect important. De aceea, va informam in continuare in detaliu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le facem. La utilizarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, SC Joy Conect SRL., proprietar, administrator al site-ului si vanzator al bunurilor, respecta prevederile legale in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului, din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”).

Culegem informatii în urmatoarele moduri

1.Informatii pe care ni le oferiti voluntar atunci cand:

  • folositi formularul de contact sau solicitati informatii diverse prin email sau telefonic
  • Va inscrieti la newsletter
  • Participati la sondaje si/sau completati diverse chestionare oferite de noi cu diverse ocazii
  1. Informatii pe care le obtinem in mod automat atunci cand folositi serviciile. Culegem informatii despre serviciile pe care le folositi si despre modul în care le folositi. Aceste informatii pot include fara a se limita la:
  • Informatii despre dispozitiv: Colectam informatii despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, desktop, mobil, etc.)
  • Informatii de jurnal: detalii despre modul în care ati utilizat serviciul nostru, adresa IP, cookieuri care pot identifica în mod unic browserul dvs. sau Contul dvs si altele.
  • Informatii despre locatie: putem culege si procesa informatii despre locatia dvs. reala.
  • Timpul petrecut si actiunile efectuate in cadrul vizitarii website-ului nostru
  • Stocrarea la nivel local: Putem colecta si stoca informatii (inclusiv informatii cu caracter personal) la nivel local pe dispozitivul dvs. folosind mecanisme precum stocarea datelor de pe web prin browser (inclusiv HTML 5)
  • Cookieurile si tehnologiile similare: putem folosi diverse tehnologii pentru a culege si a stoca informatii cand accesati un serviciu. Aici pot fi incluse utilizarea cookieurilor si a tehnologiilor similare pentru a va identifica browserul sau dispozitivul. Folosim aceste tehnologii si pentru a colecta si a stoca informatii cand interactionati cu serviciile pe care le oferim.

Atat informatiile pe care le obtinem despre dvs. de la parteneri, cat si informatiile pe care le culegem cand v-ati conectat la Serviciile oferite de noi pot fi asociate Contului Dvs. Cand informatiile sunt asociate Contului Dvs., le tratam ca pe informatii cu caracter personal.

Cum utilizam informatiile pe care le colectam

Folosim informatiile pe care le culegem din toate serviciile noastre pentru a oferi, a administra, a proteja si a îmbunatati serviciile; pentru a dezvolta altele noi si pentru a proteja compania SC JOY CONECT SRL si utilizatorii. De asemenea, folosim aceste informatii pentru a Va oferi continut personalizat. Nu vom afisa vizibile în mod public informatiile colectate.

Cand utilizati serviciile noastre/afisati site-ul nostru, putem pastra o înregistrare a comunicarii dvs. pentru a ajuta la rezolvarea oricaror probleme pe care le-ati putea întampina.

Putem sa utilizam datele furnizate de dvs. pentru a va informa despre serviciile noastre, cum ar fi:

  • Transmiterea ori completarea de informatii despre produsele si serviciile oferite  urmare a solicitarii primite din partea beneficiarilor
  • anunturi despre modificarile sau îmbunatatirile viitoare,
  • în vederea comunicarilor de reclame, oferte speciale, marketing sau diverse alte actiuni sau evenimente organizate
  • în vederea comunicarii de continuturi considerate la discretia noastra interesante pentru Dvs.

Beneficiarii serviciilor si produselor noastre isi exprima în mod expres si fara echivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite în scopul comunicarii cu ei în momentul acceptarii Termenilor si conditiilor.

Folosim informatiile culese din cookieuri si din alte tehnologii, cum ar fi etichetele pixel, pentru a îmbunatati experienta de utilizare si calitatea globala a serviciilor noastre. Produsele pe care le folosim în acest scop pentru serviciile noastre sunt:

  • Google Analytics, serviciu oferit de Google
  • Facebook pixel, serviciu oferit de Facebook
  • Hotjar tracking, serviciu oferit de Hotjar
  • Sumo social media , serviciu oferit de Sumo
  • Mailchimp.com sau alte servicii de newsletter
  • Programe diverse de facturare ori contabilitate
  • etc.

Cand va afisam anunturi personalizate, nu asociem niciun identificator din cookieuri sau din tehnologii similare cu categorii cu caracter sensibil, cum ar fi cele bazate pe rasa, pe religie, pe orientarea sexuala sau pe starea de sanatate.

Va vom cere acordul înainte de a utiliza informatiile în alte scopuri decat cele descrise în prezenta Politica de confidentialitate.

Informatiile dvs. cu caracter personal pot fi prelucrate pe un server situat în afara tarii dvs. de resedinta.

Accesarea si actualizarea informatiilor Dvs. cu caracter personal

Ori de cate ori folositi serviciile, scopul nostru este de a va oferi acces la informatiile dvs. personale. Daca informatiile respective sunt gresite, ne straduim sa va oferim modalitati de a le actualiza rapid sau de a le sterge, exceptand cazurile în care trebuie sa pastram informatiile în scopuri legitime de afaceri sau juridice. Din motive de securitate, atunci cand va actualizati informatiile cu caracter personal, va putem solicita sa va confirmati identitatea înainte sa actionam în baza solicitarii respective.

Putem sa respingem solicitarile de modificare care se repeta în mod nerezonabil, care necesita un efort tehnic excesiv, care pericliteaza confidentialitatea altor persoane sau care ar fi extrem de nepractice. În cazul respingerii cererii de modificare va oferim posibilitatea de stergere a datelor din baza noastra de date, exceptand cazurile în care trebuie sa pastram informatiile în scopuri legitime de afaceri sau juridice.

Atunci cand putem furniza acces la informatii si la corectarea acestora, vom face acest lucru în mod gratuit, cu exceptia cazurilor în care ar fi necesar un efort excesiv. Scopul nostru este sa furnizam serviciile într-un mod în care informatiile sunt protejate împotriva distrugerii accidentale sau rau intentionate. De aceea, dupa ce stergeti informatii din cadrul serviciilor, este posibil sa nu stergem imediat copiile reziduale de pe serverele noastre active si sa nu eliminam informatiile din sistemele noastre de rezerva, doar dupa o perioada de 3 luni.

DURATA PENTRU CARE VA PRELUCRAM DATELE

Ca principiu, SC JOY CONECT SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de colectare si prelucrare mentionate mai sus.

De asemenea datele cu caracter personal furnizate de dvs pot fi pastrate pana la momentul dezabonarii voluntare efectuate prin intermediul link-ului continut în Publicatia / Newsletter-ul  primit sau al unei solicitari scrise transmise la adresa de email petreceri@enjoyparty.ro
Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, SC JOY CONECT SRL va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de SC JOY CONECT SRL pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Transmiterea informatiilor catre terti

Vom distribui informatii cu caracter personal catre companii, organizatii sau persoane din afara SC JOY CONECT SRL în cazul în care consideram cu buna credinta ca accesarea, utilizarea, pastrarea sau dezvaluirea informatiilor respective sunt necesare în mod rezonabil pentru:

  • respectarea legii aplicabile, a reglementarilor, a unei proceduri legale sau solicitari guvernamentale executorii;
  • punerea în aplicare a Termenilor si conditiilor în vigoare, inclusiv investigarea posibilelor încalcari ale acestora;
  • detectarea, prevenirea sau combaterea în alt mod a fraudei, a problemelor de securitate sau de ordin tehnic;
  • protejarea împotriva încalcarii drepturilor, proprietatii sau sigurantei companiei SC JOY CONECT SRL, a utilizatorilor nostri sau a publicului, asa cum se stipuleaza sau se permite prin lege.

Oferim informatii cu caracter personal partenerilor nostrii de afaceri sau persoane de încredere pentru a le prelucra în numele nostru, pe baza instructiunilor noastre si în conformitate cu Politica noastra de confidentialitate si cu orice alte masuri corespunzatoare de confidentialitate si securitate.

DREPTURILE  CU PRIVIRE LA DATELE DVS. PE CARE LE PRELUCRAM

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre SC JOY CONECT SRL, conform celor descrise in prezentul document;
  • Dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea SC JOY CONECT SRLcu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • Dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de

catre detinatorul website-ului a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

  • Dreptul la stergere („dreptul de a fi uitat” ) – Puteti solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal daca scopul pentru care acestea au fost colectate nu mai exista, daca procesarea acestora contravine prevederilor legale, daca procesarea acestora afecteaza in exces interesele dumneavoastra sau daca procesarea se bazeaza pe acordul dumneavoastra, acord pe care l-ati revocat. Trebuie sa retineti ca pot exista motive care sa impiedice stergerea imediata a datelor dumneavoastra, de exemplu, contracte in curs, perioade obligatorii de arhivare, actiuni pendinte, pretentii, exercitarea sau apararea unor drepturi legale etc.
  • Dreptul la limitarea procesarii. Aveti dreptul sa solicitati o limitare a procesarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele cazuri:
    • contestati corectitudinea datelor dumneavoastra, acest lucru survenind pentru un termen care ne permite sa verificam corectitudinea datelor dumneavoastra,
      – procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal contravine prevederilor legale, dumneavoastra va opuneti insa stergerii acestora si solicitati o limitare a utilizarii acestor date,
      – noua nu ne mai sunt necesare datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul prevazut, dumneavoastra insa mai aveti nevoie de aceste date in scopul executarii, exercitarii sau apararii unor pretentii legale sau
      – ati contestat procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.
  • Dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele Dumneavoastra cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre SC Joy Conect SRL, într-un format structurat, utilizat în mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, în anumite conditii; în exercitarea acestui drept, aveti dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la SC Joy Conect SRL la alt operator atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
  • Dreptul la opozitie – in cazul in care procesam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru indeplinirea unor sarcini de interes public, pentru exercitarea unei autoritati publice sau in cazul in care facem referire la necesitatea de aparare a unui interes legitim, va puteti opune la procesarea acestor date, in masura in care exista un interes legitim prevalent in ceea ce priveste datele dumneavoastra cu caracter personal. Puteti oricand sa revocati acordul pentru transmiterea de mesaje publicitare fara indicarea unui motiv.
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
  • Dreptul la reclamatie Daca sunteti de parere ca am incalcat prevederi ale dreptului romanesc sau european in procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, lezand astfel drepturile dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pentru a putea clarifica intrebarile dumneavoastra. In egala masura aveti dreptul sa va adresati Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.
  • Dreptul de a va retrage consimtamantul în orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de SC Joy Conect SRL pe baza consimtamantului înainte de retragerea acestuia.

PRELUCRARE AUTOMATA DE DATE. COOKIE

Site-ul SC Joy Conect SRL foloseste identificatori de tip Cookie. Detalii cititi pe pagina Politica de utilizare Cookie-uri

DREPT DE PROPRIETATE INTELECTUALA

SC Joy Conect SRL este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra continutului acestui site, inclusiv, fara a se limita la, articole, text, fotografii, ilustratii, muzica, clipuri audio si video, marci comerciale, embleme si modele.

Vizitatorii site-ului înteleg si consimt ca nu vor putea folosi materiale mentionate anterior în niciun mod, cu exceptia utilizarii aprobate în mod expres de catre SC Joy Conect SRL

Nicio sectiune din continutul acestui site nu poate fi reprodusa, distribuita sau publicata sub nici o forma sau prin  niciun mijloc, fara acordul prealabil scris al SC Joy Conect SRL Prin urmare, vizitatorii site-ului înteleg si consimt sa nu modifice, vanda, distribuie sau sa creeze lucrari/opere/ derivate, pe baza imaginilor si a informatiilor publicate pe acest site, în orice mod, fara acordul prealabil scris al SC Joy Conect SRL

Modificari

Politica noastra de confidentialitate se poate modifica periodic. Este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati aceasta pagina periodic pentru schimbari.

Continuarea accesarii de catre dvs a continutului site-ului nostru implica acceptarea Politicii de Confidentialitate actualizate.

Va rugam sa nu continuati sa utilizati site-ul  www.enjoyparty.ro  daca nu sunteti de acord cu astfel de modificari.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: petreceri@enjoyparty.ro

PARTENERI

Genesis Scoala privata bucurestiCursuri de film si televiziune Scoala micile vedeteInternational British School of BucharestShakespeare School cursuri engleza BucurestiAlexandreea Club de fitness si inot pentru copiiJoie de vivre cursuri de dans pentru copiiIDentity clinica dentara bucuresti