Petreceri de Craciun pentru copii la Joy Club

Super petreceri si aniversari pentru copii si adolescenti

Craciunul a fost dintotdeauna bucuria copiilor si chiar si a parintilor. Acest moment special, merita sarbatorit printr-o Super petrecere de Craciun!

La sfarsit de an, ce poate fi mai frumos decat o petrecere de Craciun cu colegii de clasa ?

La Joy Club, fiecare petrecere de Craciun pentru copii este speciala. Indiferent daca este vorba despre o Serbare de Craciun scolara, cu colegii de clasa, sau o Petrecere de Craciun de firma, primesti o oferta personalizata, adaptata bugetului si preferintelor clasei sau grupului firmei.

Rezerva Acum SUPER Petrecerea de Craciun!

0722 722 790

Locatia noastra este alegerea perfecta pentru a organiza o petrecere de Craciun pentru copii sau o serbare de Craciun cu clasa. Este loc suficient chiar si pentru 2 clase 🙂 De asemenea aici vin si societati care se bucura de o memorabila petrecere de Craciun pentru copiii angajatilor unde Mos Craciun ofera cadouri copiilor .

Pentru petreceri de Craciun corporate la un numar mai mare de participanti, iti putem oferi si alte locatii de petreceri de copii de firma de la partenerii nostri sau putem organiza evenimente de Craciun la sediul firmei, sali de sedinta, saloane de evenimente sau in oricare alte locatii.

Pentru petreceri cu mai multi copii viziteaza sectiunea corporate.

Amenajarea spatiului va fi speciala (brad impodobit, reni, decoratiuni specifice) astfel incat sa creem o adevarata atmosfera de Craciun.

Programul va fi unul deosebit si poate cuprinde tot felul de surprize: Magic Christmas, Cazul Mos Craciun, cor de copii profesionist cu repertoriu format din cantece si colinde vesele de Craciun, Christmas candy bar, animatori spiridusi sau personaje, pinata forme de Craciun, etc

Mos Craciun bineințeles ca va fi si el prezent. Cum avem o legatura directa cu el, il putem ruga sa aduca si spiridusi si tot ce trebuie pentru a putea imparti cadouri copiilor

Gama noastra completa de servicii poate include tot ce trebuie pentru o petrecere de Craciun pentru copii cu colegii de clasa de la scoala, de la meniul special și pana … la fotografia cu mosul.

Daca doresti o locatie pentru o petrecere de Craciun cu clasa sau un spatiu pentru o Serbare de Craciun pentru copii, Joy Club iti ofera solutia unui club privat cu programe complete si preturi rezonabile.

Iar daca doresti un spatiu pentru o petrecere de Craciun pentru copiii angajatilor unei firme mici sau mijlocii, aici este locul.

Ho, Ho, Ho

Petreceri de Craciun pentru copii la Joy Club

Gama noastra de servicii de organizari de evenimente cuprinde organizarea de Petreceri de Craciun Corporate, spectacole de Craciun, Christmas Party pentru scoli sau gradinițe. Putem organiza sarbatoarea sosirii Craciunului si in alte locatii decat la noi, pentru un numar oricat de mare de copii.

Echipa JoyClub poate crea o petrecere memorabila pentru copilul tau.

PARTENERI

Genesis Scoala privata bucurestiCursuri de film si televiziune Scoala micile vedeteInternational British School of BucharestShakespeare School cursuri engleza BucurestiAlexandreea Club de fitness si inot pentru copiiJoie de vivre cursuri de dans pentru copiiIDentity clinica dentara bucuresti

SC JOY CONECT SRL

J40/1275/2013

CIF: 31173842

Cont bancar: RO32INGB0000999903419100 – ING Bank Bucuresti

Punct de lucru: Joy Club – strada Vasile Lascar nr. 171, sector 2

butonsuna pus in body theme options