Curs de dezvoltare personala prin actorie pentru copii si adolescenti

Workshop-ul de Dezinvoltura este un program complex pe care Joy Club il desfasoara pe parcursul anului. Este conceput ca un curs dezvoltare personala si dezvoltare a limbii engleze conversationale a copiilor si adolescentilor folosing tehnici de actorie..Un prim element inedit este faptul ca toate acestea se vor realiza folosind diverse tehnici si jocuri creative astfel incat copiii sa asimileze cat mai usor cunostintele respective si totodata sa se si distreze. Un alt element inedit este faptul ca sesiunile se vor desfasura folosind cat mai mult limba engleza, ajutandu-i astfel pe cursanti sa-si imbunatateasca nivelul conversational.

Curs de actorie si dezvoltare personala copii Bucuresti

Cum ii ajuta pe copii arta teatrala in dezvoltarea personala?

Cursurile de dezvoltare personala a copiilor prin teatru sunt menite sa ii ajute sa isi descopere calitatile native si sa le dezvolte armonios. Prin jocul creativ, antrenam:

  • mintea, gandirea creativa, dezvoltarea imaginatiei, atentia, spontaneitatea
  • vocabularul: dezvoltarea abilitatilor conversationale, dictie
  • corpul: cum ne exprimam prin miscare, postura si importanta limbajului non-verbal
  • relationarea: cum relationam cu cei din jur si cum scapam de teama de a vorbi in public

Ce vor invata cursantii la aceste workshop-uri?

Prin diversele tehnici si jocuri in cadrul cursurilor de actorie si dezvoltare personala copii vor invata cum sa se exprime mai bine, atat prin limbajul verbal cat si cel non-verbal. Vor invata cum sa-si gestioneze propriile emotii si totodata intr-o maniera distractiva isi vor descoperii limitele proprii si care sunt cele mai bune metode de a le depasi.

Accentul se va pune pe munca in echipa, dar cum fiecare copil in parte este diferit, trainer-ul nostru se va adapta mereu atat la nevoile grupului cat si la evolutia personalizata a fiecarui copil in parte.

Workshop-ul ii va ajuta si sa-si imbunatateasca nivelul limbii engleze?

Pe scurt, DA – prin conversatie si joc.

Folosirea activa a unei limbi straine poate modifica atat felul in care functioneaza creierul, cat si personalitatea, asadar, construirea unor obiceiuri corecte ii poate oferi copilului noi deschideri.

De aceea am ales sa tinem aceste cursuri de actorie si dezvoltare personala pentru copii in limba engleza, una dintre cele mai utilizate limbi la nivel global iar cunoasterea acesteia a devenit esentiala in zilele noastre.

Totodata experienta din Anglia la nivel profesional a trainerului , ne-a facut sa ne dorim sa aducem si in Romania tehnicile teatrale utilizate si sa dezvoltam un curs cat mai complex si care sa ofere noi perspective in ceea ce priveste dezvoltarea personala.

Participantii trebuie sa stie limba engleza nivel avansat sau incepator ?

Structura cursului este potrivita pentru orice nivel de vorbire a limbii engleze. Fiecare isi va dezvolta propriul nivel, prin intermediul convesatiei cu trainerul si cu ceilalti participanti.

Unde are loc workshop-ul ?

Sesiunile se vor desfasura la Joy Club Bucuresti, o locatie foarte moderna dedicata activitatilor pentru copiii scolari si adolescenti. Spatiul este foarte generos si pentru siguranta maxima, fiecare grupa va ocupa doar 20-25 % din capacitatea maxima. Sustinem educatia si distractia in siguranta si de aceea am luat si toate celelalte masuri de protectie sanitara.

Deci curs de actorie & dezvoltare personala & limba engleza ! Mai este ceva ?

Poate unul din cele mai importante aspecte ale acestor cursuri este modalitatea prin copii vor asimila aceste informatii.

Pentru ca intotdeauna am fost apropiati de copii, toate acestea se vor realiza prin JOACA ­čÖé ! COOL RiGHT ?

Cursuri deactorie si dezvoltare personala pentru copii in limba engleza
Put the spotlight on your kid with joy drama workshop bucharest
curs de teatru si dezvoltare personala pentru copii in limba engleza in bucuresti

Afla toate detaliile chiar Acum !   joy club telefon petreceri  0722 722 790

Detaliile organizatorice ale cursului de actorie si dezvoltare personala pentru copii si adolescenti

ÔÇó Se adreseaza copiilor cu varste intre 7 si 17 ani
ÔÇó Perioada de desfasurare : module flexibile cu durate diferite
ÔÇó Frecventa : 1-2 sedinte/saptamana.
ÔÇó Durata sedintelor: 90 minute
ÔÇó Participanti : grupe de maxim 10 copii
ÔÇó Structura curs : mai multe module sunt disponibile, cu mai multe intervale orare
ÔÇó Pretul : am creat tarife potrivite pentru fiecare. Cereti lista de preturi si convingeti-va.

 

FOARTE INTERESANTA STRUCTURA DAR

CINE SUSTINE WORKSHOP-UL  ?

 

Trainer indrumator curs de actorie pentru copii si adolescenti bucurestiPentru realizarea acestui curs de actorie si dezvoltare personala pentru copii Joy Club colaboreaza cu un trainer foarte experimentat. Oana Ruscan, initiatoarea proiectului Spotligt Arts, a absolvit Facultatea de Teatru si cursurile University of Derby UK – BA in Theatre Arts. A participat la workshop-uri de teatru, dans, muzica, Variete Show, Acting Show in tari precum Franta, Olanda si Romania. In plus, cei peste 10 ani de activitati didactice si distractive cu copiii au confirmat abilitatile ei de a comunica eficient cu copiii, devenind rapid prietena lor si reusind astfel sa aduca la suprafata calitatile fiecaruia dintre ei.

 

 

SOLICITA OFERTA CU DESCRIEREA COMPLETA A CURSULUI

butonsuna pus in body theme options