Petreceri Adolescenti 13 – 16 ani

Super Petreceri si Aniversari pentru Adolescenti

Petreceri adolescenti, biliard
karaoke Petreceri adolescenti
Street dance cu adolescenti

CELE MAI SPECTACULOASE ANIVERSARI PENTRU ADOLESCENTI

Virsta afirmarilor, a evidentierii personalitatii, a contrastelor si a micilor razboaie. Incepe drumul catre maturitate! Este varsta la care baietii nu mai sunt copii ci vorbesc cu vocea groasa, iar fetele nu mai sunt fetite ci sunt adevarate domnisoare. La Joy Club Bucuresti, adolescentii se simt minunat ! Este locul in care se simt mari si unde isi pot aniversa ziua de nastere, ca niste adevarati adolescenti.

La noi nu doar muzica, biliardul, consolele de jocuri video si programul de Karaoke vor fi specifice varstei, ci si jocurile si concursurile la care ii vom supune precum si programele de animatie special adaptate varstei adolescentei. Este de asemenea varsta la care multi vor CEVA NOU. Tocmai de aceea am creat petreceri tematice care mai de care mai traznite, potrivite varstei lor.

Joy Club Bucuresti, este locatia ideala pentru o petrecere memorabila. Sarbatoritul se va distra si se va simti minunat impreuna cu prietenii sai, iar noi ne vom ocupa indeaproape de tot ceea ce presupune organizarea evenimentului. Nicio petrecere nu seamana cu o alta, pentru ca momentele speciale sunt create in mod unic, de catre echipa Joy Club!

La Joy Club, fiecare copil se bucura de o petrecere de vis, desprinsa din povestile pe care intotdeauna si le imagineaza!

Contactati-ne si va vom povesti ideile noastre!

0722 722 790

Alege pachetul de petrecere potrivit tie!

karaoke Petreceri cu adolescenti
Petreceri cu adolescenti

Echipa JoyClub poate crea o petrecere memorabila pentru copilul dvs.

PARTENERI

Genesis Scoala privata bucurestiCursuri de film si televiziune Scoala micile vedeteInternational British School of BucharestShakespeare School cursuri engleza BucurestiAlexandreea Club de fitness si inot pentru copiiJoie de vivre cursuri de dans pentru copiiIDentity clinica dentara bucuresti

SC JOY CONECT SRL

J40/1275/2013

CIF: 31173842

Cont bancar: RO32INGB0000999903419100 – ING Bank Bucuresti

Punct de lucru: Joy Club – strada Vasile Lascar nr. 171, sector 2