Petreceri Copii cu Varste intre 10 si 12 ani

Super petreceri si aniversari pentru copii

Suntem specialisti in organizarea petrecerilor aniversare pentru copii cu varste de 10, 11 sau 12 ani si… nu numai. La varsta la care se face trecerea catre adolescenta, Joy Club organizeaza petreceri tematice care sa se adapteze perfect preferintelor curente ale viitorilor adolescenti. Trecem de la petrecerile din locurile de joaca, catre cu totul alt gen de petreceri, mult mai elaborate si mai bine organizate, dar tot atat de distractive si spectaculoase.

La aceasta varsta, baietii sunt pasionati de tot felul de jocuri pe calculator, iar fetitele de dans sau fashion. Multe dintre petrecerile noastre contin momente unice de Street dance, Fun Science, Sumo ori surprize create de Magician si nu numai. Tinand cont de preocuparile varstei lor, o petrecere reusita poate contine o gama larga de optiuni, menite sa transforme fiecare moment intr-unul de neuitat.

Joy Club Bucuresti, este locatia ideala pentru o petrecere memorabila. Sarbatoritul se va distra si se va simti minunat impreuna cu prietenii sai, iar noi ne vom ocupa indeaproape de tot ceea ce presupune organizarea evenimentului. Nicio petrecere nu seamana cu o alta, pentru ca momentele speciale sunt create in mod unic, de catre echipa Joy Club!

Pentru ceva special, consulta-ne si impreuna putem crea o petrecere speciala !

Rezerva Acum SUPER Aniversarea Copilului TAU!

0722 722 790

Alege pachetul de petrecere potrivit tie!

Echipa JoyClub poate crea o petrecere memorabila pentru copilul tau.

PARTENERI

Genesis Scoala privata bucurestiCursuri de film si televiziune Scoala micile vedeteInternational British School of BucharestShakespeare School cursuri engleza BucurestiAlexandreea Club de fitness si inot pentru copiiJoie de vivre cursuri de dans pentru copiiIDentity clinica dentara bucuresti

SC JOY CONECT SRL

J40/1275/2013

CIF: 31173842

Cont bancar: RO32INGB0000999903419100 – ING Bank Bucuresti

Punct de lucru: Joy Club – strada Vasile Lascar nr. 171, sector 2

butonsuna pus in body theme options