Petreceri de Majorat

Super petreceri pentru aniversarea varstei de 18 ani

petreceri adolescenti joy club
biliard petreceri majorat joy club
distractie majorat joy club

CEL MAI TARE MAJORAT

18 aniClubul este rezervat in exclusivitate pentru a petrece un majorat de exceptie iar petrecerea tine panaaaaaa dimineata. Avem un bar bine aprovizionat cu tot ce trebuie si cocktailuri speciale potrivite evenimentului.

Tinerii se vor bucura deoarece locatia noastra are loc de dans pentru un numar destul de mare de invitati. Instalatiile noastre de sunet si lumini vor aduce culoare momentului si vom creea momente speciale folosind masina de fum.

Daca iti doresti un majorat COOL, esti exact in locul potrivit. Aici nu se etaleaza doar tinutele. Aici este DISTRACTIE ! Avem diverse variante de petreceri de majorat antrenante potrivite pentru orice buget care satisfac orice dorinte.
Contacteaza-ne sa vezi ce idei ne-au mai venit ­čÖé

Deoarece petrecerea de majorat este cu adevarat diferita de alte aniversari, tariful il vom discuta impreuna in functie de specificul petrecerii tale.

Rezerva acum o SUPER petrecere!

0722 722 790

Afla mai multe despre super petrecerea de majorat pe site-ul :

Aniversarea implinirii varstei de 18 ani este un moment extrem de important atat pentru aniversat cat si pentru parinti.

Copilul tau a devenit ÔÇŽ adult.

La Joy Club Bucuresti, putem face din acest eveniment, o aniversare cu adevarat unica. Si asta pentru ca avem pregatite multe SURPRIZE. JoyClub poate crea o petrecere memorabila de majorat! Suna acum pentru detalii.

biliard petreceri majorat

Echipa JoyClub poate crea o petrecere memorabila pentru copilul tau.

PARTENERI

Genesis Scoala privata bucurestiCursuri de film si televiziune Scoala micile vedeteInternational British School of BucharestShakespeare School cursuri engleza BucurestiAlexandreea Club de fitness si inot pentru copiiJoie de vivre cursuri de dans pentru copiiIDentity clinica dentara bucuresti

SC JOY CONECT SRL

J40/1275/2013

CIF: 31173842

Cont bancar: RO32INGB0000999903419100 ÔÇô ING Bank Bucuresti

Punct de lucru: Joy Club ÔÇô strada Vasile Lascar nr. 171, sector 2

butonsuna pus in body theme options