Petreceri Adolescenti

Super petreceri si aniversari pentru adolescenti in Joy Club!

karaoke Petreceri adolescenti
Street dance cu adolescenti
Petreceri adolescenti, biliard

Adolescenta!

Virsta afirmarilor, a evidentierii personalitatii, a contrastelor si a micilor razboaie. Incepe drumul catre maturitate!

Este varsta la care baietii nu mai sunt copii ci vorbesc cu vocea groasa ­čÖé iar fetele nu mai sunt fetite ci sunt adevarate domnisoare. Nu-i asa ?

La Joy Club Bucuresti, adolescentii se simt minunat ! Este locul in care se simt mari si unde isi pot aniversa ziua de nastere …. ca niste adevarati adolescenti.

La noi nu doar muzica, biliardul, consolele de jocuri video si programul de Karaoke vor fi specifice varstei, ci si jocurile si concursurile la care ii vom supune precum si programele de animatie special adaptate varstei adolescentei

Este de asemenea varsta la care multi vor CEVA NOU. Tocmai de aceea am creeat petreceri tematice care mai de care mai traznite, potrivite varstei lor.

Contactati-ne si va vom povesti ideile noastre!

ÔśÄ 0722 722 790

karaoke Petreceri cu adolescenti
Petreceri cu adolescenti

Alege pachetul de petrecere potrivit tie!

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant.

Vedeti aici cum s-au distrat altii!

Echipa JoyClub poate crea o petrecere memorabila pentru copilul dvs.

PARTENERI

Genesis Scoala privata bucurestiCursuri de film si televiziune Scoala micile vedeteInternational British School of BucharestShakespeare School cursuri engleza BucurestiAlexandreea Club de fitness si inot pentru copiiJoie de vivre cursuri de dans pentru copiiIDentity clinica dentara bucuresti